Ny Medarbetare

Leksands Industrifärg förstärker organisationen i Skellefteå.

Vi välkomnar Frida Hedlund i gänget. Frida kommer att sköta order och nyansering i Skellefteå.

Leksands Industrifärg expanderar

Fr.o.m. 1/9 tar Lifab hand om de norra delarna av Sverige som del av Akzo Nobels återförsäljarnät Tintex. I och med detta så välkomnar vi Jonas Rönnlund till Lifab. Jonas har jobbat i branschen sedan slutet av 90-talet och kommer att vara stationerad i Skellefteå där vi flyttar in i nybyggda lokaler på Gymnasievägen 24, 931 57 Skellefteå. Jonas kommer att ansvara för våra kunder i Norrland på trä, metall och fordon. Ni når Jonas på 073-560 62 24,  jonas.r@Lifab.nu

Sika

Lifab utökar sitt sortiment med Sika se mer på www.sw.sika.com

Osmo

Med glädje kan vi informera om att vi nu är återförsäljare för Osmos produkter samt Timber X. se mer på www.welinoco.com

Ny medarbetare

Vi hälsar Victor Nyqvister välkommen till Lifab. Victor kommer att i huvudsak att sköta nyansering av färg.

Ny nyanseringsutrustning

Lifab fortsätter att investera. Denna gång en ny brytmaskin Harbil HA 650 för att kunna möta den ökande efterfrågan på kulörer i vattenbaserade färger.

Lifab investerar

Ny Machbeth fotospectrometer har installerats för att kunna matcha fram kulörer enligt kundens önskemål. Från färgkarta eller färgprov.

Ny medarbetare

Vi hälsar Fredrik Pousette välkommen till Lifab. Fredriks huvudsysselsättning kommer att vara färgnyansering och budbilschaufför.

Vi startar

Välkommen till Leksands Industrifärg (Lifab). Vi kommer fr.o.m. 20150101 att representera Akzo Nobel, International och Interpon i Dalarna, Gästrikland och Hälsingland.

Leksands Industrifärg är en ren Industrifärgsgrossist som tillgodoser industrin i distriktet med färg och processoptimering.

Leksands Industrifärg ägs av Färg-In  och Fam. Sundberg.